Spring til hovedindhold

Ny dokumentarfilm følger hverdagen i en naturbørnehave

  • 6. september har DOXBIO premiere på dokumentarfilmen BARNDOM i biografer landet over.

Instruktør Margreth Olin har fulgt livet i en naturbørnehave i Norge. Over et år er vi helt tæt på børnene (1-6 år), når de leger og lærer på livet løs om alt i deres omverden. Filmen har fokus på de ældste børn, da Olin gerne vil debattere det stadig stærkere fokus på, at stadig yngre børn skal tilegne sig akademisk kundskab. “Det tager tid at vokse op. Legen er barnets arbejde”, siger instruktøren, og viser os det store i det små.

Omdrejningspunktet for filmen er “den gode barndom” og vi tænker den er relevant for mødregrupper og personale, som arbejder med børn, så hvis I har lyst og mulighed for det, må I meget gerne sprede ordet om filmens biografpremiere.

Se traileren her her

Der er  også lavet denne fis-og-ballade teaser tribute til den strikkende og lyttende pædagog Kristofer, som er blevet noget af en helt i Norge efter filmens premiere i hjemlandet https://vimeo.com/225452241