Spring til hovedindhold

En livsnødvendig samtale om døden

Forfatter: Etisk råd

Fotograf: Etisk råd

Det Etiske Råd og Det Nationale Sorgcenter inviterer i vinteren og foråret 2018 til en livsnødvendig samtale om døden.

Arrangementet handler ikke om døden – men vil have fokus på livet inden døden. At vi skal turde se i øjnene, at livet ikke varer evigt. At vi i tide skal huske at tale med hinanden om de ting, der er vigtige for os at få sagt. Og at vi skal nyde nærværet med hinanden i den tid, vi har sammen.

Arrangementet er for alle med interesse for emnet, især sundhedsprofessionelle, pårørende og mennesker, der selv har sygdom inde på livet. Gennem film, oplæg, debat og samtale kan deltagerne få indsigt i betydningen af at tale med hinanden om døden – til glæde for livet.

Vi besøger i første halvdel af 2018 ti byer rundt i Danmark. Det er aftenarrangementer, som afvikles kl. 19-21. Til hvert arrangement er der inviteret en kendt gæst, som fortæller om egne erfaringer og holdninger til aftenens tema.

Vi håber, du vil deltage i et arrangement i dit nærområde. Du kan få flere informationer i vedhæftede flyer. Flyer En livsnødvendig samtale om døden

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding på www.etiskraad.dk/livetsafslutning