Spring til hovedindhold

Aktuel billeddelingssag: Sådan bruger du sagen i din undervisning og forældresamarbejdet

Forfatter: Sex og Samfund

Fotograf: Sex og samfund

  • At bruge den aktuelle sag i undervisningen til at sætte fokus på billedeling uden samtykke og de muligheder og udfordringer, der knytter sig til børn og unges liv på nettet. Forstå sagen på 2 minutter.
  • Løbende at integrere digitale omgangsformer i forhold til køn, krop og seksualitet i undervisningsforløb i skolens skemalagte fag.
  • At indsatsen starter allerede i de små klasser og fokuserer både på de positive aspekter og muligheder ved sociale medier, og styrker elevernes viden om etik og lovgivningen i forhold til billeddeling og kommunikation på sociale medier. Forstå lovgivningen på 2 minutter.

På  Sex og Samfund’s  hjemmeside er der mange relevante film og forløb til både indskoling, mellemtrin og udskoling.