Spring til hovedindhold

Gratis BabySikker pakke

Forfatter: Kirsten Birk

Bestil den gratis BabySikker-boks til forebyggelse af ulykker med lettilgængeligt og inspirerende materiale bl.a. illustrative ulykkes- og motorikkort, prøver på sikkerhedsprodukter samt adgang til en app med idéer til ulykkesforebyggelse i og omkring hjemmet, notifikationer og inspiration til motoriske lege og bevægelser.

BabySikker-boksen er målrettet unge mødre i alderen 15-21 år med børn i alderen 0-2 år. Den er udviklet som en særlig indsats for at forebygge børneulykker blandt børn af unge mødre, da der her ses en større ulykkesforekomst end hos andre børn.

Initiativet er udarbejdet i et samarbejde mellem Dansk Sygeplejeråd, Fagligt Selskab for Sundhedsplejersker og Børneulykkesfonden med støtte fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses Partnerskabspulje.

Læs mere og bestil boksen på www.babysikker.dk