Spring til hovedindhold

Forskning der gør en forskel

Forfatter: Nationalt Videncenter om Udsatte Børn og Unge

Forskning der gør en forskel

 

I 2017 blev Nationalt Videncenter om Udsatte Børn og Unge (NUBU) relanceret, og vi ser i vores årsmagasin tilbage på et år med mange initiativer og begyndelser. Samtidig ser vi ind i krystalkuglen og kommer med bud på, hvordan NUBUs forskning også i fremtiden vil gøre en forskel for udsatte børn og unge.

NUBUs forskning er tæt knyttet til velfærdsprofessioner som fx pædagoger, lærere, sundhedsplejersker og socialrådgivere, og du kan læse om vores visioner for forbedrede indsatser gennem forskning og samarbejde. Du inviteres også med ind i hverdagen hos en plejefamilie og kan læse om, hvordan forskningsresultater kan gøre helt konkrete forskelle for børn og deres voksne.

I NUBU er vi i fuld gang og har mange projekter i støbeskeen. Vi ser frem til at samarbejde med jer i de kommende år og håber, at I vil tage godt i mod vores første årsmagasin:   NUBU_årsmagasin Forskning der gør en forskel.