Spring til hovedindhold

”Bedre børnemiljø” 

Forfatter: Heidi Knudsen Fagansvarlig konsulent - dcum - dansk center for undervisnings miljø - viden til praksis

Fotograf: DLO

”Bedre børnemiljø”

En værktøjskasse der indeholder enkle, konkrete og gennemprøvede værktøjer som dels kan give svar på spørgsmålene, dels kan inspirere yderligere til det vigtige arbejde med at sikre trygge og udviklende børnemiljøer.

De fire første værktøjer i kassen er reviderede udgaver af DCUMs mest populære værktøjer på børnemiljø-området. De har været en tur forbi praksis og er blevet opdaterede og tilrettede i forhold til virkeligheden i daginstitutionerne i dag.

Værktøjerne er udviklet i tæt samarbejde med ledere og pædagoger i daginstitutioner. Derudover har en ekspertgruppe bidraget med kvalificering af værktøjerne i forhold til indhold, struktur og brugervenlighed.

De kan frit downloades og printes fra DCUMs hjemmeside😊

http://dcum.dk/dagtilbud/vaerktoejer-og-inspiration/vaerktoejskasse-bedre-boernemiljoe

På side 15 kan I se DLO’s anmeldelse af værktøjskassen ’bedre børnemiljø’ i Børns Hverdag

https://www.epaper.dk/jtoas/dlo1/dlo_6_2018/. De skriver blandt andet; ”….derfor er brugeroplevelsen, at det er nemt at gå til og superanvendeligt”