Spring til hovedindhold

En sommer hilsen fra Røgfri Fremtid

Forfatter: Kirsten Birk / Røgfri fremtid

Fotograf: Røgfri fremtid

Kære partner i Røgfri Fremtid

 

Med sommerferien lige om hjørnet vil vi gerne ønske jer alle en rigtig god ferie. Der er meget at glæde sig over i årets første halvår; ikke mindst at der er bred politisk opbakning til en plan mod tobak og en forhøjelse af prisen på cigaretter til 60 kr. pakken. Samtidig har den nye regering forpligtiget sig til: ”At der tages initiativer med henblik på at sikre at færre ryger, særligt at færre unge begynder at ryge. Som led heri hæves afgifterne på tobak”, som det fremgår af den politiske forståelse mellem Socialdemokratiet, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten.

Vi krydser fingre og arbejder fortsat for en plan mod tobak, der udover en markant højere pris på tobak også indeholder tobak under disken, neutrale pakker og røgfri skoletid.

Partnernyt

I partnerskabet er vi rigtig glade for at kunne byde velkommen til mange nye partnere, blandt andet Danske Arkitektvirksomheder, Dansk Erhverv, flere kommuner, social- og sundhedsskoler, en region, en skole, Efterskoleforeningen samt Sport & Eventpark Esbjerg. Med en stor bredde og tyngde er vi nu hele 177 partnere i Røgfri Fremtid.
Husk, at I altid kan holde jer orienteret om nye partnere på Røgfri Fremtids hjemmeside. Her finder I et helt nyt Danmarkskort over alle partnere; lokalt, kommunalt, regionalt og nationalt, sammen med en printvenlig oversigt over partnere.

Partnerseminar den 14. november 2019

Sæt kryds i kalenderen den 14. november 2019, hvor vi afholder årets partnerseminar hos Kræftens Bekæmpelse i København. Vi er så småt i gang med at planlægge programmet for dagen og hører meget gerne fra jer, hvis I har idéer til temaer, oplægsholdere eller andet.

Røgfri udearealer – skabeloner til skilte og plakater
Flere steder indføres røgfri udearealer; på Tisvildeleje strand, kommunale legepladser, parker og fodboldstævner. Røgfri Fremtid har udviklet skabeloner til skilte og kampagneplakater, som I kan rekvirere kvit og frit. Der er mulighed for at redigere i skabelonerne, så skilte og kampagneplakater passer ind hos jer med eget logo. Find det hele på hjemmesiden og læs mere om røgfri udearealer i KL’s inspirationskatalog.

 

Årets mediekampagne lanceres i november

På grund af folketingsvalget er årets mediekampagne blevet flyttet til november. I får meget mere at vide om budskaber, målgrupper m.m. på den anden side af sommerferien.

Rigtig god sommer til jer alle,

De bedste hilsner fra

Røgfri Fremtid