Spring til hovedindhold

Sikkerhedsboksen

Forfatter: Henriette Madsen | Generalsekretær | Børneulykkesfonden

Det vil nu være muligt for landets sundhedsplejersker at udlevere en Sikkerhedsboks til nybagte forældre. Sikkerhedsboksen er udarbejdet af Børneulykkesfonden og bidrager med relevant og anvendelig information om, hvordan forældre gennem forebyggelse kan skabe nogle sikre rammer for barnet. Det vil være muligt at have Sikkerhedsboksen med til hjemmebesøg eller afhente den til Åbent Hus. Læs mere om initiativet på www.sikkerhedsboksen.dk og bestil dem direkte hos Børneulykkesfonden på buf@borneulykkesfonden.dk

Henriette Madsen | Generalsekretær | Børneulykkesfonden

Mobil: +45 30 37 77 22
Web: www.børneulykkesfonden.dk
Facebook: www.facebook.com/borneulykkesfonden
Børneulykkesfonden, Gammel Kongevej 60, 1790 København

Læs Børneulykkesfondens cookie- og privatlivspolitik her

Børneulykkesfonden arbejder for børns ret til et liv uden livstruende skader og fysiske mén, men uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Få den seneste viden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev i dag på www.børneulykkesfonden.dk/nyhedsbrev