Spring til hovedindhold

Erfaringer fra projekt Gode digitale vaner i småbørnsfamilier

Forfatter: Center for Børneliv

Fotograf: Center for Børneliv

Center for Børneliv udgiver i dag en ny rapport, der samler erfaringer fra projekt ‘Gode digitale vaner i småbørnsfamilier’.

Formålet med projektet er at sætte skub i dialogen om digitale vaner hos gravide og småbørnsforældre. I samarbejde med jordemødre, sundhedsplejersker, dagplejere og vuggestuepædagoger har Center for Børneliv udviklet dialogværktøjer, der gør det nemmere for fagprofessionelle at sætte fokus på digitale vaner i småbørnsfamilier.

Organisationerne Baba, Bydelsmødre og Home-Start har bidraget med viden og sparring. Projektet er støttet af Nordea-fonden.

I rapporten kan du blandt andet læse om den forskning, der ligger til grund for projektet, de udviklede dialogværktøjer samt erfaringer fra projektets tovholdere og forældre, der er blevet præsenteret for dialogværktøjerne.

Rapporten afrundes med 5 gode råd til praksis til fremtidige projekter om digitale medier og børne- og familieliv  Læs mere her