Spring til hovedindhold

Vidste du at…..

Der sendes nyhedsbrev ud fra Fagligt Selskab for Sundhedsplejersker hver måned på nær juli. Der sendes 756 nyhedsbreve, men vi er ca. 1500 medlemmer af FS 10 (Fagligt Selskab For Sundhedsplejersker) og 2250 sundhedsplejersker –  spørg din kollega om hun får nyhedsbrevet og videresend evt.  – her kan du tilmelde dig  nyhedsbrev

Det er muligt at få tilsendt nyhedsbrev selv om, du ikke er sundhedsplejerske, men bare har en faglig interesse i det vi skriver om.

Nyheder og artikler ligger på www.sundhedsplejersken.nu – her er også et arkiv over alle blade og tidliger artikler. Desuden er der viden, at hente  på småbørnsområdet, skolebørn, etniske minoriteter, tidlig indsats, slids fra tidliger landskonferencer og kallender for kommende arrangementer – For at tilgå den viden skal du være medlem af Fagligt Selskab for sundhedsplejersker  det bliver du  på siden bliv medlem

Som medlem får du også tilsendt et fysisk blad med posten 5 gange årligt  – husk at registrerer din nye adresse, hvis du flytter, på hjemmesiden under min profil.