Spring til hovedindhold

Er du uddannet Sundhedsplejerske?

Forfatter: DSR

Kære Sundhedsplejerske

 

Dansk Sygeplejeråd (DSR) har bedt os opfordre de sygeplejersker, der har gennemført en specialuddannelse, om at registrere det på ’Min Profil’ i DSR.  Det er vigtigt for DSR at kende det samlede antal af sygeplejersker, der har gennemført en specialuddannelse. DSR har brug for oplysningerne i den løbende dialog med både arbejdsgiverne og myndighederne ift. at sikre, at der uddannes tilstrækkeligt med specialuddannede sygeplejersker. Den aktuelle situation med covid-19 har jo med al tydelighed vist, at vi mangler specialuddannede sygeplejersker bl.a. inden for intensiv og anæstesiområdet.

Hvis du eller din kollega har gennemført en specialuddannelse, vil vi opfordre til at få det registreret både på din profil i DSR og i Autorisationsregistret.

Du kan via følgende link se, hvordan du registrerer dig begge steder: Selvbetjening | Medlemskab, DSR

På forhånd tak.

Venlig hilsen

Anni Christensen
Medlemschef
Organisation