Spring til hovedindhold

Hvad kan du som sundhedsplejerske gøre for de hjemmeskolede elever?

Forfatter: Kirsten Birk / sundhedsstyrelsen

Fotograf: Colourbox,

Gode råd til unges trivsel i en tid coronatid

  • Det er vigtig at vi ikke glemmer dem, skriv med klasselærerne og deltag evt. på teams , hvor du kan komme med gode råd.
    • Hold kontakten med andre
    • planlæg din hverdag
    • Brug både krop og hjerne
PJECE fra sundhedsstyrelsen  JAN 2021

Vores trivsel kan blive påvirket af de mange restriktioner og begrænsninger, der er nødvendige for at stoppe spredningen af COVID-19. Mange oplever nye afsavn i livet, fordi man har mindre kontakt til andre, og fordi man ikke kan leve det liv, man plejer. Måske oplever du, at du ikke kan være sammen med dine venner på samme måde, som du var vant til før corona. Det kan også være, at du oplever dilemmaer, som for eksempel, om du skal deltage i arrangementer med dine venner.

Det kan gøre os i dårligere humør, give mindre overskud i hverdagen og skabe bekymringer om smitte og fremtiden. Undersøgelser har vist, at coronatiden ser ud til at påvirke mange og i alle aldersgrupper.

Materialerne må frit downloades, deles, printes og bruges til information om coronavirus/COVID-19.  UngeSamlet_A4_Online_05_tilgaengelig