Spring til hovedindhold

I kan nu indstille kollegaer til Athenaprisen 2021

Forfatter: Lene Herlev Vindeløv DSR

Vi vil meget gerne gøre opmærksom på at I kan indstille kollegaer til Athena Prisen 2021.

“Athena Prisen – gør verdensmål til hverdagsmål” belønner to innovative sygeplejefaglige indsatser, hvor bæredygtig udvikling er omsat til lokale mål og handlinger.

Dansk Sygeplejeråd og Bauta Forsikring vil gerne fremhæve og belønne sygeplejersker, som bruger deres kompetencer og kreativitet til at finde løsninger på nogle af sundhedsvæsenets store, aktuelle problemer. Det kan være sygeplejersker, som sikrer trygge forløb, og som forebygger unødvendige genindlæggelser. Eller sygeplejersker, som opfinder nye metoder, der får stor betydning for patienternes hverdag.

Athena Prisen gives til to sygeplejefaglige initiativer, og prisen er på to gange 50.000 kroner, som kan bruges til at udvikle projektet på arbejdspladsen. Derudover bliver vinderne hædret på arbejdspladsen af DSR og Bauta Forsikring, og her får de overrakt en Athena Statuette og et diplom.  For at indstille skal du benytte denne indstillingsformular.

 

Fristen for at indstille er den 9. juni kl. 12.

 

Læs mere om Athenaprisen på link https://dsr.dk/fag-og-forskning/year-of-the-nurse/athena-prisen