Spring til hovedindhold

BESTIL BABYSIKKER TIL FOREBYGGELSE AF ULYKKER I HJEMMET

Forfatter: Børneulykkesfonden

Fotograf: Børneulykkesfonden

Som sundhedsplejerske har du mulighed for at bestille den gratis BabySikker-boks til forebyggelse af ulykker i hjemmet blandt små børn. De fleste ulykker sker nemlig i hjemmet – og små børn er dem, der ofte kommer til skade.

 

BabySikker-boksen indeholder lettilgængeligt og illustrativt informationsmateriale og sikkerhedsprodukter og uddeles til sårbare familier ved hjemmebesøg, eller du kan tage udgangspunkt i den ved samtaler med forældre eller mødregrupper. Husk også, at det er muligt at downloade den gratis BabySikker-app, som har til formål at hjælpe forældre med at huske på sikkerheden i dagligdagen på en nem og overskuelig måde.

 

Læs mere og bestil boksen på www.babysikker.dk