Spring til hovedindhold

Opfordring til at indstille sygeplejerske-kollegaer til Athenapriisen 2022

Forfatter: Lene Herlev Vindeløv DSR

Det er igen tid til at indstille en eller flere af jeres dygtige kollegaer til Athenaprisen 2022.

 

Dansk Sygeplejeråd og Bauta Forsikring vil gerne fremhæve og belønne sygeplejersker, som bruger deres kompetencer og kreativitet til at finde løsninger på nogle af sundhedsvæsenets store, aktuelle problemer. Det kan være sygeplejersker, som sikrer trygge forløb, og som forebygger unødvendige genindlæggelser. Eller sygeplejersker, som opfinder nye metoder, der får stor betydning for patienternes hverdag.

 

Athena Prisen gives til to sygeplejefaglige initiativer, og prisen er på to gange 50.000 kroner, som kan bruges til at udvikle projektet på arbejdspladsen. Derudover bliver vinderne hædret på arbejdspladsen af DSR og Bauta Forsikring, og her får de overrakt en Athena Statuette og et diplom.

 

I finder blanketten til indstilling på www.DSR.dk/athena

 

Venlig hilsen

Lene Herlev Vindeløv
Konsulent
Profession

lhv@dsr.dk
+45 4695 4236
+45 2176 9945