Spring til hovedindhold

Far for livet

Forfatter: Far for livet

Fotograf: Far for livet

Workshop om fædre og fødselsdepression, barselsaktiviteter, ERFA-møder, podcast mm.

Nu er de nye barselsregler trådt i kraft og der er ikke længe til der kommer en masse flere fædre på barsel. Vi glæder os over de mange aktiviteter der er sat i gang landet over og de aktiviteter, som vi ved er planlagt til at rulle ud til foråret. Vi er i fuld gang med at arbejde på endnu flere tilbud til barslende fædre og hører meget gerne fra jer, hvis I er interesserede I at starte noget op.

I starten af november afholdte vi en workshop om fædre og fødselsdepressioner, hvor der var masser af spændende input og erfaringsudveksling på tværs af professioner. Den 19. november var det Mændenes Internationale Dag, hvor vi sammen med DareGender, KVINFO og Dansk Mandesamfund afholdte et arrangement, hvor der var en masse spændende oplæg og debatter, bl.a. om mande- og farroller.

Hvis du gerne vil læse og høre mere om farrollen, så kan du lytte til podcastafsnittet om far som omsorgsperson, eller du kan læse i Samvirke fra oktober, hvor de havde tema om fædrebarsel.
Læs mere her Far for livet

 

Vores guide til behandling af fædre med fødselsdepression kan findes HER

 

 

 

 

 

 

 

               ERFA-møder for vores farambassadører

I slutningen af november afholder vi ERFA-møder for vores farambassadører, hvor vi glæder os til at høre om alle de erfaringer de gør sig ude hos                                 familierne og i deres øvrige praksis.

Vi håber på en dag med både spændende fagligt input og erfaringsudveksling på tværs af kommunerne. Særligt glæder vi os til at høre om, hvordan Guide til Far på Barsel bliver modtaget af familierne og af fagfolk, samt om og hvordan de nye barselsregler fylder for de forældre der omfattes af dem .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De bedste hilsner

Far for Livet