Spring til hovedindhold

Fyraftensmøder om overvægt

Forfatter: Jane Hagelskjær Kommunikationsrådgiver Tl Nationalt Center for Overvægt Aarhus Universitetshospital

Fotograf: Nationalt Center for Overvægt

Vi har netop lanceret en lille tourné, vi tager på i løbet af 2023, hvor vi besøger alle fem Steno Diabetes Centre i hver region og afholder fyraftensmøder om overvægt. Konceptet er, at NCFOs oplæg gentages i hver region, og at de fem Steno Diabetes Centre byder ind med et oplæg i deres egen region i relation til overvægt og med en mere praksisnær vinkel. Fyraftensmøderne henvender sig alle sundhedsfaglige medarbejdere, der arbejder i regionerne, almen praksis og kommunerne. Deltagelse er gratis. I kan læse mere her: https://www.ncfo.dk/rundt-om-overvaegt/.

 

Der er pt. åben for tilmelding i Region Midt, men der er fundet datoer i alle regioner. Endelige programmer og tilmelding kommer løbende på de sidste afholdelser, efterhånden som oplægsholdere og den sidste planlægning falder på plads.

 

Hvis I har spørgsmål til programmet, afholdelse eller andet, kan I skrive til Camilla camillapetersen@ncfo.dk Hvis I har brug for hjælp til at udforme en tekst til et bestemt formål, tager I bare fat i mig. Ellers finder I alle relevante informationer via ovenstående link. Og I er velkomne til at bruge vedhæftede billede til formålet.