Spring til hovedindhold

Policy for medlemsmagasin og hjemmesiden

Policy for medlemsmagasin

Det Faglige Selskab for Sundhedsplejersker udgiver 5 gange årligt medlemsmagasinet ’Sundhedsplejersken’. Størstedelen af indholdet i magasinet består af artikler og andet indhold fra eksterne skribenter, som byder ind med viden og holdninger til faget.

Alle artikler kan ses på hjemmesiden www.sundhedsplejersken.nu 

Hvis du er logget  ind som medlem.

Det Faglige Selskab for Sundhedsplejersker ligger i fagbladet ‘Sundhedsplejersken’ op til debat og anskuelser af emner fra flere vinkler, og deler således ikke nødvendigvis de holdninger og betragtninger, som eksterne skribenter via artikler i bladet giver udtryk for. Alt materiale der bringes i magasinet læses dog altid grundigt igennem af både ansvarshavende redaktør samt redaktørgruppen, der alle består af Sundhedsplejersker med mange års erfaring og rutine i faget.

Er der spørgsmål eller kommentarer til magasinet kan der tages kontakt il ansvarshavende redaktør på redaktoer@mediegruppen.net.