Spring til hovedindhold

“Midt i sygeplejen” – ny podcast – en dialog med 4. klasse

Forfatter: DSR Kreds Midt

Fotograf: Susanne Lucke

– Det har været enormt spændende, og et privilegium at få lov til at være med til at udvikle og nytænke måden, hvor vi som sundhedsplejersker er i dialog med børn i 4.klasse.

Det er en begejstret Sundhedsplejerske i Ikast-Brande Kommune, Anne-Mette Laursen Dam, der sammen med kollegaerne Stine Gammelgaard og Majbritt Sangild fortæller om projekt ”Sundhed på Spil”. Et projekt der har været så stor en succes, at de tidligere på året vandt prisen som Årets Sundhedsplejersker i Danmark.

I første udgave af DSR, Kreds Midtjyllands nye podcast “Midt i sygeplejen”, møder vi tre sundhedsplejersker fra Ikast-Brande, der fortæller, hvordan de bruger deres faglighed til at udvikle sig i hverdagen.

Kredsens nye podcast udkommer fremover den første tirsdag i hver måned. Her vil du få indsigt og indblik i faget, præcis som vi giver dig perspektiv på de aktuelle dagsordener for sygeplejersker. Du kan finde “Midt i sygeplejen” lige der, hvor du normalt lytter til podcast. Du kan også lytte til kredsens podcast lige her.

Har du en god historie om, hvordan du og dine kollegaer udvikler faget og vil I fortælle om det. Så kontakt kredsens kommunikationskonsulent, Per Colstrup Vinkel, og bliv en del af den nye podcast.