Spring til hovedindhold

Lille mennesker – stor udvikling. Revideret udgave.

Forfatter: Anmeldelse af Christina Louise lindhardt,

Der er udkommet en ny og revideret udgave af hæftet ”Lille menneske – stor udvikling 0-3 år`. Hæftet er kontinuerligt opdateret igennem mere end 30 år og er især rigtig god til at støtte nybagte forældre og personer som fagligt arbejder med små børn. Hæftet er let at læse med mange illustrationer og letforståeligt sprog. Der er en fin beskrivelse af hvordan den tidlige tilknytning og tætte kontakt med barnet har betydning for den sansemotoriske udvikling med grov- og finmotorik samt den sproglige udvikling. Desuden skal hæftet betragtes som anvisende og i hæftet peges der på måder forældrene kan være sammen med og stimulere udviklingen af barnet i hverdagen. Hæftet har ændret sig gennem årene. Der er under hvert aldersafsnit kommet flere bevæge lege med og ideer til hvordan man at komme ud i naturen med sit barn. Forslag og gode ideer, som kan hjælpe forældre med at få en god meningsfuld dag med barnet så både forældre og barn er glade.

I de over 30 år siden jeg læste til sundhedsplejerske er bogen stadig en del af det materiale som er med i tasken og blevet en rigtig god hjælp til forældre og sundhedsplejersker der gerne vil give forældre de bedste ord og mulig inspiration med på vejen.

Hæftet ”Lille menneske – stor udvikling” er nu i tidens ånd også er udkommet som App., som kan downloades for 39 kr., hvilket gør at forældre har den ved hånde hvor end de er.

Anmeldelse af Christina Louise lindhardt,