Spring til hovedindhold

Tag i teateret med dine kollegaer

En teaterforestilling om fødslen – Kom med på MUNGO PARK TEATER i Allerød 2024

Kom med til Allerød i januar og se succes teaterforestillingen MØDRENES HUS. Og som et særligt jule- og nytårstilbud til jer, kan alle jeres kollegaer og medlemmer få 10 % rabat, hvis de bruger rabatkoden MØDRENESHUS24 inden d.8. januar 2024.

 

Vi tror I og jeres medlemmer vil elske denne forestilling, som sætter fokus på clashet mellem kvindens ønske om en drømmefødsel og accepten af det uforudsigelige aspekt, som altid er en faktor under enhver kvindes fødsel.

 

I får derudover 10 gratis billetter, såfremt I bestiller 20 billetter på én gang. Hvis I ønsker 10 gratis billetter skal I blot sende kvitteringen til billet@mungopark.dk og anmode hvilken dag I ønsker de 10 gratis billetter til.

SE TRAILEREN HER: https://www.youtube.com/watch?v=JqjSXMtRVms

 

Teaterforestillingen MØDRENES HUS spiller disse dage i Allerød 2024:

 

d.9. januar kl.20.00

d.10.januar kl.20.00

d.11.januar kl.20.00

 

ADRESSE: 

Mungo Park, Fritz Hansensvej 23, 3450 Lillerød

 

 

Læs mere om forestillingen her og bestil online:

https://www.mungopark.dk/forestilling/moedrenes-hus/