Spring til hovedindhold

GRATIS SEMINAR OM FÆDRE

12. november 2019 02:30 - 12. november 2019 05:30

Seminar: Fædre på Forkant

Københavns Professionshøjskole, Sigurdsgade 26, 2200 København N · 12. november 2019

Hvordan inddrager vi bedst muligt fædre i det tidlige omsorgsarbejde? Hvad ved vi om fars betydning i småbørns liv? Hvad siger fædrene selv? Og hvad er erfaringerne fra praksis? Kom til seminar og hør om  tre kommuners arbejde med fædregrupper og støtte til fædre i sårbare far-barn-relationer.

Program

  • Velkomst ved Ida Holst Jensen, konsulent Københavns Professionshøjskole.
  • Julie Ellesøe Jespersen, projektleder, Center for Børneliv.
    Med afsæt i Center for Børnelivs seneste rapport ‘Far og barn’ sætter Julie fokus på den nyeste forskning om fars betydning for børns tidlige udvikling og trivsel. Hvilke forhold kan udfordre far-barn-relationen? Og hvordan udvikler vi indsatser, der bedste imødekommer fædre?
  • Anna Helene Mollerup, chefkonsulent, Socialt Udviklingscenter SUS.
    På baggrund af SUS’ erfaringsopsamling om arbejdet med fædregrupper i Frederiksberg, Ringsted og Thisted Kommuner sætter Anna fokus på fædre, der har brug for støtte i det tidlige forældreskab. Hvad efterspørger fædrene selv? Og hvordan udvikler man en indsats, der appellerer til fædre?
  • Mikkel Borg Rasmussen, psykolog og fædregruppeleder, Frederiksberg Kommune. Kenneth Saugstrup Christensen, sundhedskonsulent og fædregruppeleder i Thisted Kommune. Erik Bloch Gregersen, terapeut og fædregruppeleder, Ringsted Kommune.
    Hvordan foregår arbejdet med fædregruppetilbud i praksis? Erfaringer fra projekt ‘Fædre på Forkant’ om udvikling og afprøvning af fædregruppetilbud i Frederiksberg, Thisted og Ringsted Kommuner.

Tid og sted

Tirsdag den 12. november 2019, kl. 14.30-17.30
Københavns Professionshøjskole
Sigurdsgade 26
2200 København

Vi byder på en lille forfriskning undervejs.

Seminaret er gratis men kræver tilmelding.

Hent invitation og program som pdf

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER