Spring til hovedindhold

Ny sikkerhedsportal skal forebygge børneulykker

Forfatter: Kirsten Birk

Fotograf: Børneulykkesfonden

Kommunikationspakke til SikkerHverdag.dk

Mandag d. 13. februar lanceres SikkerHverdag.dk, som er en online sikkerhedsportal udviklet af Børneulykkesfonden i samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen, Miljøstyrelsen og Vejdirektoratet. Projektet er støttet af Sundhedsstyrelsen.

Vores mål er, at mange danskere lærer SikkerHverdag.dk at kende, og vi forsøger derfor at sprede information om siden via TV, sociale medier mv. Det vil betyde meget for os, hvis I har mulighed for at hjælpe med at sprede kendskabet til siden, så endnu flere familier og fagpersoner vil bruge sikkerhedsportalen. På forhånd mange tak!

Læs mere: Ny sikkerhedsportal skal forebygge børneulykker  og Kommunikationspakke_final