Spring til hovedindhold

Fars Legestue kørt i stilling til endnu flere fædre på barsel

Forfatter: Erling Madsen Pressechef, ROYAL STAGE

Fotograf: Erling Madsen Pressechef, ROYAL STAGE

Mandag 27. februar fejrer tilbuddet, hvor Hillerød Kommune var på forkant, et års fødselsdag

Her er der virkelig tale om en børnefødselsdag mandag 27. februar!

Hillerød Kommune var på forkant med udviklingen, da Fars Legestue åbnede 28. februar 2022 i Royal Stage: Det var nemlig et halvt år før loven om tvungen barsel trådte i kraft – og Sundhedsplejen har derfor høstet flere erfaringer end de fleste andre kommuner:

– Der har i gennemsnit været mellem 6 og 12 fædre på den ugentlige åbningsdag. Snart kommer foråret og fra april kan vi forvente, at endnu flere fædre vil benytte legestuen. Den obligatoriske barsel vil begynde at vise sig for alvor i gadebilledet, og det er derfor fantastisk at legestuen er kørt i stilling til, at kunne byde velkommen til nybagte fædre på barsel og deres børn, lyder den optimistiske melding fra sundhedsplejerske Mette Harborg Höfelsauer.

Mandag 27. februar kl. 11-14 er alle velkomne for at se, hvor fædrene og børnene hygger sig hver mandag. Kl. 11.15 holder formanden for børne- og familieudvalget Lars Elbrandt en fødselsdagstale.

Læs mere i følgende pressemeddelelse   Royal Stage_Presse_Fars Legestue fylder 1 år_02.23